Al het groen dat je om je heen ziet, heeft groenonderhoud en beheer nodig. Denk aan bomen, gras, tuinen, plantvakken en sportvelden. RegioGroen heeft de expertise in huis om je met al deze groenonderdelen te ondersteunen.

Groenonderhoud en aanleg

Van onkruidbeheersing tot heggen snoeien en van grasmaaien tot hovenierswerkzaamheden: RegioGroen neemt al het groenonderhoud graag van je uit handen.

Ook kunnen we nieuwe tuinen, groenvakken of plantvakken aanleggen en daarna op vaste momenten onderhouden.

Maar we beperken ons niet alleen tot groenaanleg en onderhoud, maar helpen je ook graag bij alles wat daaraan gerelateerd is. Denk aan het leggen van een straatje of het plaatsen van een schutting. Wij verzorgen graag het totale plaatje.

Samen bepalen we hoe vaak het groen onderhoud nodig heeft. Dit leggen we vast in een onderhoudscontract. Op afgesproken tijdstippen komen wij dan langs om onderhoud te doen. Zo heb jij er geen omkijken naar en hoef je alleen maar te genieten van het groen.

Sportvelden

Voor verschillende sportverenigingen in Noord-Holland onderhoudt RegioGroen de sportvelden. Zo grasmaaien wij voetbalvelden, en onderhouden we kunstgrasvelden en tennisbanen. Op regelmatige basis komen we langs voor onderhoud, zodat de sportvelden er altijd verzorgd bij liggen.

Boomverzorging

Ook boomverzorging kunnen wij van je uit handen nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bomen in de gewenste vorm snoeien, maar ook bomen kappen of juist planten. Bovendien kunnen we wanneer dat gewenst is een VTA onderzoek (visuele boomcontrole) uitvoeren en het boombeheer verzorgen, waaronder inventarisatie en advies.

Schakel RegioGroen in voor al je groenonderhoud en beheer

Volledige ontzorging: dat is waar RegioGroen voor staat. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het groen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?