Een schone omgeving is belangrijk voor de volksgezondheid en de leefkwaliteit. Daarom draagt RegioGroen graag bij aan het schoonhouden van de leefomgeving. Zo prikken wij afval, reinigen we verkeersborden en obstakels en legen we afvalbakken en hondenhaltes in meerdere gemeentes in Noord-Holland.

Verwijderen van zwerfafval

Om de omgeving schoon te houden, zetten wij meerdere teams in om zwerfafval op te ruimen. Zwerfafval is afval dat, bewust of onbewust, is achtergelaten op plekken waar het niet hoort. Denk aan papier, verpakkingen of sigaretten die je op straat of in het park ziet liggen. Gewapend met afvalzakken en prikkers ruimen wij dit zwerfafval in de buitenruimte op, zodat openbare plekken er weer netjes uitzien en de natuur niet vervuild raakt.

Legen van afvalbakken en hondenhaltes

Om de buitenruimte schoon te houden, worden er afvalbakken en hondenhaltes neergezet. Deze moeten regelmatig geleegd worden om te voorkomen dat ze overvol raken. RegioGroen komt regelmatig langs om afvalbakken en hondenhaltes te legen, zodat inwoners en voorbijgangers er eindeloos van gebruik kunnen blijven maken.

Reiniging van verkeersborden en obstakels

Verkeersborden en obstakels kunnen vies worden. Bijvoorbeeld door natuurlijke omstandigheden, zoals regen of wind, maar ook door bijvoorbeeld graffiti. Dit kan zorgen voor onleesbaarheid en een minder mooi straatbeeld. Daarom komen wij graag langs om de verkeersborden en obstakels te reinigen. Dit kunnen wij op regelmatige of oproepbasis doen.

Schakel RegioGroen in voor jouw reinigingswerkzaamheden

RegioGroen draagt graag bij aan een schone en dus gezonde leefomgeving, waar je fijn kunt wonen, spelen en winkelen. Kun jij onze hulp wel gebruiken?