Bij RegioGroen zetten betrokken en vakkundige medewerkers zich iedere dag in voor groenonderhoud en beheer en reiniging van de openbare ruimte. Zo geniet jij iedere dag van een groene en schone omgeving.

In 2015 is RegioGroen (voorheen StadswerkSW) opgericht. Vanuit de Participatiewet kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij RegioGroen deel uitmaken van een regulier bedrijf. Het bedrijf telt ongeveer 100 werknemers en wij werken voornamelijk in de regio Noord-Kennemerland.

De basis van ons succes is eerlijkheid, vakmanschap en de zorg voor onze medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Deze mensen werken onder kwalitatief goede begeleiding. Ze zijn bovendien zeer betrokken bij het werk, tonen veel inzet en zijn zeer enthousiast.

Diensten

Met RegioGroen haal je een gerenommeerde specialist in huis. In overleg met jou zoeken wij naar de meest optimale en duurzame oplossing voor jouw project, of dit nu aanleg of onderhoud betreft. Voor elk groen- of reinigingsproject, van klein- tot grootschalig, verzorgen wij zowel de voorbereiding als uitvoering zelfstandig. Dat werkt zeer efficiënt. Zelfs bij calamiteiten staan onze teamleiders en hun medewerkers klaar om de klus professioneel te klaren!

Missie en visie

RegioGroen streeft naar langdurige relaties met zijn opdrachtgevers die erkennen dat medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt bijzondere capaciteiten hebben en een kans verdienen. Graag geven we daar samen met jou vorm aan. Gelukkig telt onze regio veel bedrijven die de maatschappelijke waarde ervan inzien én die hun verantwoordelijkheid willen nemen.

Onderdeel van Stadswerk072

RegioGroen BV valt onder Stadswerk072 NV. Stadswerk072 NV voert in opdracht van, voornamelijk, de gemeente Alkmaar beleids-, investerings- en uitvoeringstaken uit aan boven- en ondergrondse infrastructuur zoals wegen, bruggen openbare verlichting, openbaar groen en riolering. Gemeente Alkmaar is eigenaar van Stadswerk072 NV.

Wil jij ook met RegioGroen samenwerken?

Wij nemen je reinigings- of groenproject graag van je uit handen. Kies jij ook voor vakkennis in combinatie met veel enthousiasme, inzet en betrokkenheid?

Bedankt voor uw bericht!
Er ging helaas iets mis met versturen. Probeer het later nog een keer.