Medewerkers van RegioGroen die hun certificaat in de lucht houden!

Op woensdagochtend 1 mei kregen 45 medewerkers van RegioGroen een welverdiend certificaat uitgereikt voor het afronden van een cursus. 42 medewerkers behaalden de opleiding voor Wet Natuurbescherming en nog 3 medewerkers behaalden de cursus Motorkettingzagen.

Wet Natuurbescherming

Volgens de Wet Natuurbescherming (onderdeel van de Omgevingswet) geldt sinds een aantal jaren dat een groenmedewerker bij werkzaamheden moet kunnen aantonen wat hij/zij heeft gedaan om schade aan de natuur te voorkomen of in elk geval te beperken. In de afgelopen periode hebben deze medewerkers hiervoor een cursus gevolgd en is hun inzet bij het examen met een voldoende afgerond.

Mogelijkheid tot ontwikkeling

Medewerkers in die in het groen werkzaam zijn willen graag met hun handen werken. Daarom is het een zeer knappe prestatie dat zo’n grote groep collega’s bereid is gevonden om in de schoolbanken iets te gaan leren over wetgeving.

Binnen RegioGroen richten wij ons op 3 speerpunten: leren, werken en ontwikkelen. De inzet van onze medewerkers sluit hier naadloos op aan. We zijn trots op iedereen die zich elke dag inzet om te leren, werken en zichzelf te ontwikkelen. Zo zorgen we samen voor een optimaal groenbeheer en onderhoud voor al onze klanten.

Ook interessant voor jou: