Sinds november jl. is RegioGroen in het bezit van het MVO Proud Partner keurmerk. Het keurmerk is een erkenning voor de manier waarop de organisatie invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. ‘Iets waar we ons dagelijks hard voor maken en ons hart voor inzetten. We zijn dus erg trots!’

Wat houdt de erkenning in?

‘Bedrijven die het keurmerk ontvangen voldoen aan een aantal voorwaarden’  ‘Zo bestaat minimaal 5% van het personeelsbestand uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Waarbij het opleiden van deze mensen hoog in het vaandel staat en ze in het dagelijks werk goed begeleid worden. Daarnaast werken de Proud Partners nauw samen met vergelijkbare bedrijven zoals het UWV en Haltewerk. RegioGroen voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen en daarom mochten we de erkenning in ontvangst nemen’.

Waardering!

‘Het voelt als waardering dat wij als bedrijf goed bezig zijn betreffende het werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. En dat we gezien worden als een bedrijf dat onderneemt vanuit het hart.

Ook interessant voor jou: